Verwerkingsfilms

Yanbq4dSNQs

1. VERZAGEN

In deze korte film wordt aangetoond dat Shinnoki zowel met een automatische opdeelzaag als met een traditionele zaag kan verwerkt worden.

PVlMDB3v260

2. HET ZAGEN IN VERSTEK

De standaard Shinnoki heeft steeds een MDF draagplaat (in plaats van een spaanplaat zoals de meeste melamine platen). Hierdoor kan je heel mooi in verstek gaan werken waardoor de schoonheid van echt hout nog meer benadrukt wordt. Deze film toont aan hoe U het best uw verstekken maakt.

67BwOyEcD6k

3. HET PLAATSEN VAN EEN DEURRECHTER VOOR SCHUIFDEUREN

U gebruikt best 2 zijdig gefineerde Shinnoki platen voor het vervaardigen van schuifdeuren. Het gebruik van een deurrechter is eveneens aangewezen. Op die manier kan je de spanning in de plaat bijregelen.

1eK9s9yWMSI

4. BOREN EN FREZEN

Shinnoki is voorzien van een beschermfolie. Wij raden aan om deze beschermfolie tijdens productie erop te laten zodat het product goed beschermd wordt tijdens de verwerking.

s4CWjO0vz7c

5. VERWERKEN VAN 3 PLY (LOSSE VELLEN)

Deze film illustreert de 2 manieren om de losse 3 ply vellen te verlijmen. Enerzijds met een koude pers en anderzijds met contactlijm.

J2DvIXzUQGA

6. AANBRENGEN VAN STANDAARD KANTENBAND

Hier wordt kort geïllustreerd hoe U het best de standaard kantenbanden aanbrengt. Dit procedé is gelijk voor de fineerkanten als voor de ABS kanten). LET OP: de settings van de kantenbandmachine zijn identiek als deze voor melamine kanten. De Shinnoki kanten zijn op voorhand afgewerkt en vereisen verschillende settings dan onafgewerkte fineerkantenbanden.

58ejZ77oIbk

7. AANBRENGEN VAN VOORGELIJMDE KANTENBAND

Indien U niet over een kantenbandmachine beschikt kan U steeds de voorgelijmde kanten gebruiken. Het is eveneens mogelijk om de ABS kanten aan te brengen met contactlijm.